USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ЧС-2010: збірна Португалії познущалася з КНДР

21 Червня 2010 17:23
Збірна Португалії 21 червня розгромила збірну КНДР із рахунком 7:0 у другому турі чемпіонату світу з футболу в ПАР.

Про це інформує ТСН.

Група G
Кейптаун. «Грін-Пойнт№»
Головний арбітр: Пабло Антоніо Посо Кінтерос (Чилі)
ПОРТУГАЛІЯ - КНДР - 7:0

Португалія (4-3-3): 1. Едуарду - 13. Мігель, 6. Ріккарду Карвалью, 2. Бруну Алвеш, 23. Фабіу Коентрау - 19. Тьягу, 8. Педру Мендеш, 16. Рауль Мейрелеш - 7. Кріштіану Роналду, 18. Уру Алмейда, 11. Сімау

КНДР: 1. Рі Мьон Гук - 2. Ча Джон Хьок, 13. Пак Чол Джин, 3. Рі Джун Іл, 8. Чи Юн Нам, 5. Рі Кван Чон - 11. Мун Ін Гук, 17. Ан Йон Хак, 10. Хон Йон Чо - 9. Джон Те Се, 4. Пак Нам Чол

Голи: 1:0 Рауль Мейрелеш, 29, 2:0 Сімау Саброса, 53, 3:0 Угу Алмейда, 56, 4:0 Тьягу, 60, 5:0 Лієдсон, 81, 6:0 Кріштіану Роналду, 87, 7:0 Тьягу, 89.

Попередження: Пак Чол Джин, 32; Педру Мендеш, 38; Хон Йон Чо, 47; Угу Алмейда, 70

Португальці захопили ігрову перевагу з початку зустрічі і на 6-й хвилині стійка врятувала ворота корейців. Рі Мьон Гук помилився на виході і Ріккарду Карвалью без перешкод наносив удар головою, але потрапив у стійку.
Стримавши стартовий натиск, корейці поступово почали створювати небезпеку біля воріт суперника. На 11-й хвилині захисник Ча Джон Хьок завдав удару з 25-ти метрів. М'яч пролетів у лічених сантиметрах від дев'ятки.
На 18-й хвилині Хон Йон Чо з правого флангу увірвався в карний майданчик і завдав сильного удару Едуарду в кидку відбив м'яч перед собою, а Пак Нам Чол, граючи головою на добиванні, пробив вище воріт.
На 23-й хвилині Чи Юн Нам пройшов кількох суперників і пробив з 25-ти метрів. М'яч пролетів в лічених сантиметрах над поперечиною.
Здавалось, що ось-ось збірна КДР відкриє рахунок. Однак м'яч забили португальські футболісти. На 29-й хвилині Тьягу виконав класний пас у карний майданчик, а Мейрелеш, вискочивши з-за спин оборонців, опинився один перед голкіпером і точно в дотик спрямував м'яч у сітку воріт.
На 40-й хвилині корейські футболісти заробили небезпечний "стандарт" біля воріт суперника. Хон Йон Чо наніс потужний удар, але м'яч прийняла на себе стінка, а точніше голова Ріккарду Карвалью.
У другому таймі корейці пішли відіграватися і португальці їх покарали на контратаках. З 53 по 60 хвилини корейці пропустили три м'ячі.
53 хвилина: Мейреле виконав проникаючий пас на хід Сімау, який опинився один перед воротарем і спокійно пробив у кут воріт - 2:0.
56 хвилина: Алмейда, забутий захисниками у воротарському майданчику, відгукнувся на передачу і чудово пробив головою - 3:0.
60 хвилина: Роналду отримав м'яч на лівому фланзі і виконав передачу в центр під удар Мендешу і той в дотик відправив м'яч у сітку - 4:0.
Португальці розтринькали кілька гольових моментів і, починаючи з 81-ї хвилини, продовжили громити суперника.
На 81-й хвилині забив Лієдсон. Після передачі з правого флангу Рі Кван Чон махнув повз м'яча і Лієдсона розстріляв голкіпера.
На 87-й хвилині свій перший гол на турнірі забив Кріштіану Роналду. Лієдсон перехопив м'яч на половині поля суперників і вивів один на один Роналду. Крішті обіграв голкіпера і відправив м'яч у порожні ворота.
Нарешті, розгром довершив Тьягу на 89-й хвилині. Після передачі з флангу півзахисник головою переправив м'яч у сітку воріт з лінії воротарського майданчика.
Португальці набрали чотири очки і мають різницю м'ячів "плюс сім". Лише диво у вигляді розгромної поразки від бразильців і крупна перемога Кот-д'Івуара над КНДР не дозволять європейцям вийти у плей-офф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus