USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Донецький «Шахтар» вилетів з Ліги Європи

26 Лютого 2010 09:46
Поєдинок-відповідь 1/16 Ліги Європи між донецьким «Шахтарем» і лондонським «Фулхемом» закінчився з рахунком 1:1.
Таким чином «Шахтар» залишає Лігу Європи УЄФА,передає proUA..
 
Гол: Жадсон (69) - Хангеланд (33)
У першій зустрічі у Лондоні «гірники» програли з рахунком 1:2.
Головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу, коментуючи вчорашню гру, заявив, що в цілому не має претензій до своїх гравців. «Складно коментувати гру, в якій ми подали 17 кутових, а суперник жодного, ми завдали 10 ударів у створ воріт, а вони лише один, ми 18 разів ударили в бік воріт, вони знову один», - цитує тренера прес-служба «Шахтаря».
«Хочу сказати, що ми грали проти добре організованої команди. Видно, що вони виступають у сильному чемпіонаті, знають, як захищати той рахунок, який їм прийнятний для проходу», - відзначив Луческу.
«Мені дуже не сподобалося, як арбітри трактували гру і сьогодні, і в Лондоні. Я не кажу, що суддя вплинув на кінцевий результат матчу. Просто констатую факт, який помітив», - додав він.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus