USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Як 10-річна «Волинь» у Львові грала. ФОТО

14 Травня 2013 08:23
Дитяча команда «Волинь» U-10 на чолі з тренером Дмитром Трефіловським минулими вихідними перебувала у Львові на дитячих футбольних змаганнях. У турнірі взяли участь 16 команд із усієї України. Матчі відбувалися на двох штучних полях розміром 60 на 30 метрів, - йдеться на сайті клубу.

Лучани потрапили у групу із СДЮШОР (Ужгород), ФК «Львів» та одеським «Чорноморцем». Із закарпатцями волиняни зіграли 2:0, львів’ян розбили 3:0, а матч, який відбувався у страшенну спеку, із одеським «Чорноморцем» програли 3:5. Відтак, «Волинь» посіла друге місце в групі і кваліфікувалася у турнір за 5-8 місця.

У ньому хлопці Дмитра Трефіловського спочатку перемогли івано-франківське «Прикарпаття» 6:4, але поступилися житомирському «Феніксу» 1:3. У підсумку – шосте місце на такому представницькому турнірі та декілька запрошень на інші дитячі змагання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus