USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Двоє волинян – чемпіони України з легкої атлетики

6 Липня 2010 12:04
У Донецьку відбулися чемпіонат України і V літні спортивні ігри молоді України з легкої атлетики – волиняни на обох змаганнях виграли по дві нагороди найвищої проби.

Чемпіоном країни на дистанції 10 000 метрів із результатом 29 хвилин 26,18 секунди став майстер спорту міжнародного класу Віталій Шафар.

На цій же дистанції з часом 29:46.01 чемпіоном V Літніх спортивних ігор молоді і бронзовим призером чемпіонату України став майстер спорту України Ігор Олефіренко.

Обидва легкоатлети представляють спорттовариство «Динамо» та тренуються під керівництвом заслуженого тренера України Володимира Рудюка.

Ще одне «золото» національного чемпіонату здобув Олександр Борисюк – динамівець, підопічний заслуженого тренера України Степана Борисюка – на дистанції 1 500 метрів, показавши результат 3:44:16.

На V Літніх спортивних іграх молоді України золоту медаль у бігу на 100 метрів із бар’єрами виборола Олена Яновська – майстер спорту України, студентка інституту фізичної культури та здоров’я Волинського національного університету імені Лесі Українки. Олена подолала дистанцію за 13,77 секунди.

Спортсменка представляє ФСТ «Колос». Її тренують Жанна Мудрик та Володимир Кліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus