USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Динамівці здолали «Волинь»

9 Жовтня 2011 11:43
У контрольному матчі проти брестського «Динамо» білорусам вдалося взяти реванш за поразку місячної давнини у них на полі: гра проходила за несприятливих погодних умов та завершилася з рахунком 1:2 на користь гостей.
Матч відбувся 8 жовтня. Про це пише сайт ФК «Волинь».
Волиняни активно розпочали матч і вже на 5-ій хвилині Шумахер вийшов віч-на-віч з голкіпером «Динамо», обіграв його, але відпустивши м’яч з гострого кута пробив повз ворота.
Наступні десять хвилин команди провели намагаючись пристосуватись до мокрого газону, після чого гравець гостей, вийшовши на Сергія Литовченка, пробив повз стійку воріт.
Лучани, в свою чергу, відповіли ударом головою після подачі кутового – захисник «Динамо» вибив м’яч з лінії воріт.
У середині тайму динамівці «подарували» м’яч Євгенові Пічкуру, той обіграв голкіпера, але удар був заблокований відразу трьома захисниками.
А на 30-ій хвилині «Волинь» від пропущеного голу врятувала стійка воріт. Однак через шість хвилин ні каркас воріт, ні Литовченко не змогли виправити помилку захисників і гравець гостей вразив нижній кут воріт.
Наприкінці тайму волиняни отримали право на гострий штрафний. Пічкур вдало подав на Шумахера, який мало не влучив у ворота.
Другий тайм розпочався аналогічно першому – цього разу Лопес вивів Євгена Павлова на ударну позицію, однак голкіпер «Динамо» зумів парирувати удар ногами. Через декілька хвилин Саша Стевич швидко відпасував по флангу Євгену Пічкуру, який прострілив на свого тезку Павлова, однак ефектний удар в дотик останнього пройшов повз дальню стійку.
Проте на 54-ій хвилині лучани домоглися свого. Роман Максимюк увійшов у карний майданчик з лівого флангу, поклав гравця суперників на газон, а той не вигадав нічого кращого, ніж зупинити м’яч рукою.
Пенальті, призначений арбітром, чітко реалізував один з гравців, що перебувають на перегляді. Після цього голу команди тривалий час не могли створити жодного справді небезпечного моменту. І лише на 72-ій хвилині гості знову вийшли вперед.
Навіс з лівого флангу не вдалось дістати захисникам, а Віталій Неділько запізно вийшов з воріт і гравець «Динамо» головою переправив м’яч за комірець голкіперу. Поразка, хай і у контрольному поєдинку, господарів не влаштовувала, і в час що залишився вони влаштували справжній штурм.
На 80-й хвилині після передачі з флангу Євген Павлов в один дотик відправив м’яч у стійку. Майже відразу Стевич надзвичайно потужно пробив з 28-ми метрів і голкіпер з великими труднощами перевів м’яч на кутовий.
Корнел Бута з правого флангу гарно накинув м’яч на В'ячеслава Акімова, який чомусь вирішив пробити головою з меж карного – невдало.
Вже на останніх секундах матчу після подачі кутового кіпер гостей не дістав м’яч і один з потенційних новачків пробив повз ворота.
І на завершення свій черговий момент змарнував Євген Павлов, пробивши з вигідної позиції повз рамку воріт.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus