USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Динамо-2» обіграло «Волинь» із рахунком 3:2

25 Травня 2009 14:34
Матч чемпіонату України «Динамо-2» – «Волинь» розпочався досить жваво і вже у перші десять хвилин суперники обмінялися гострими ударами. Про це 25 травня повідомляють «Волинські Новини».
Взаємні атаки тривали до 14-ї хвилини. Згодом м’яч потрапив до кращого форварда лучан Олександра Пищура, котрий і переправив його у ворота і забив гол.
Як інформує сайт ФК \"Волинь\", на 22-й хвилині кияни забили гол у відповідь. Пізніше форвард господарів, перебуваючи в офсайді, відгукнувся на подачу партнера з глибини. Боковий арбітр закономірно засвітив прапорець, головний підняв було руку, але ще не свиснув, як з-за спин захисників «Волині», котрі вже зупинилися, вибіг інший нападник, підхопив м’яч і забив гол, який суддя і зарахував.
Ця прикрість остаточно «добила» лучан і до перерви гра команди зовсім «розклеїлась». Господарі діяли не краще гостей і завдали по воротах Неділька тільки три удари, один з яких знову приніс їм успіх після подачі кутового, коли оборонці лучан не розібралися хто кого має «тримати».
У середині другого тайму лучани знову «завелися» і на 71-й хвилині кияни  скоротили розрив у рахунку – 3:2. Третя поспіль поразка знову засмутила прихильників «Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus