USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Екс-гравця «Волині» визнали кращим захисником в історії збірної України

14 Липня 2017 09:12
Колишнього захисника луцького «Торпедо» (назва «Волині» у 80-х роках) Олега Лужного визнали найкращим захисником за всю історію збірної України, повідомляє УНІАН.

На честь 25-річчя з дня першого матчу збірної України з футболу портал «Команда1» провів голосування з вибору кращих виконавців за всю історію «синьо-жовтої» збірної.

За 25 років у складі збірної України виступали сотні кращих вихованців українського футболу. Шляхом опитування вболівальників, футбольних журналістів і тренерів «Команда1» визначила кращих гравців збірної за амплуа.

Кращим форвардом збірної України за 25 років (1992-2017) став нинішній головний тренер збірної України Андрій Шевченко. Кращим півзахисником збірної за історію експерти назвали динамівця Андрія Ярмоленка. У номінації «Кращий захисник» переміг ще один екс-гравець «Динамо», а тепер тренер клубу Олег Лужний. Сьогодні в рамках прес-конференції тренерського штабу ФК «Динамо» почесний приз Лужному вручив відомий український тренер Микола Павлов, повідомляє офіційний сайт «Динамо».

Нагадаємо, Олег Лужний на початку кар’єри грав за «Торпедо» Луцьк з 1985 до 1988.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus