USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фанати проти об’єднання чемпіонатів України та Росії

21 Липня 2010 18:05
За результатами опитування, проведеного компанією GfK Ukraine у червні 2010 року, українські вболівальники виступають проти об’єднання чемпіонатів України та Росії.
Про це пише Gazeta.ua.
Половина футбольних уболівальників не сприймає ідею об’єднання національних чемпіонатів України та Росії. За об’єднаний чемпіонат висловилися 32% опитаних. Майже 18% респондентів не змогли висловити своє ставлення до цього питання.
Як повідомляє GfK Ukraine, в Києві, північному, західному і центральному регіонах переважають противники ідеї об’єднання двох чемпіонатів.
Футбольним фанам, які проживають в південному і східному регіонах, ідея українсько-російського чемпіонату припала до душі.
Серед уболівальників ФК «Динамо» панує негативне сприйняття можливого об’єднання українського чемпіонату з російським (63% опитаних відповіли на дане запитання «швидше ні, ніж так» або «ні»).
Серед уболівальників ФК «Шахтар» переважають прихильники цієї ідеї (46% відповіли «скоріше так, ніж ні» або «Так»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus