USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фани «Зеніту» попрощалися з Тимощуком

22 Червня 2009 11:27
У неділю, 21 червня, в петербурзькому аеропорту «Пулково-2» пройшли проводи колишнього капітана «Зеніту» Анатолія Тимощука, який відлетів до Німеччини. Про це 22 червня інформують «Волинські Новини».

Акція, організована фанатами пітерського клубу за дві години до вильоту півзахисника до Мюнхена, виявилася цілком відповідною досягненням футболіста в місті на Неві. Група вболівальників, що зібралася проводити капітана «Зеніту», з’явилася на під\'їздах до «Пулково-2» за три години до заходу, – пише видання «Кореспондент».  
 
«Ми – прості вболівальники з віражу стадіону Петровський, – розповів організатор акції Олександр Мєстний. – Ми не входимо ні до яких угрупувань, і сьогоднішній захід проходить не під егідою якого-небудь фан-руху. Це – від душі. Ми хочемо подякувати Толі за все, що він зробив. В акції задіяні близько шістдесяти чоловік, але ми не затримаємо Тимощука. Розуміємо, що в нього рейс, і не мучитимемо його запитаннями. Просто скажемо спасибі за все, що він зробив».
Зустріч вийшла короткочасною, але дуже теплою. Тридцять чоловік утворили живий коридор уздовж дороги до аеропорту з флаєрами в руках, а інша група ненадовго перекрила рух, розтягнувши через проїжджу частину банер: «Спасибі за все, капітане».
 
Тимощук у боргу не залишився. Вийшовши з автомобіля, він тепло попрощався з фанатами, завершивши розмову фразою: «Таких уболівальників, як у Пітері, немає більше ніде. Я запам\'ятаю час, проведений тут, назавжди. Якщо чесно, навіть виїжджати не хочеться».  
 
Нагадаємо, український футболіст Анатолій Тимощук продовжить свою кар’єру в німецькій Баварії.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus