USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ФК «Волинь» – у півфіналі Кубка України

29 Жовтня 2009 10:46
Футбольний клуб «Волинь» (Луцьк) в 1/4 фіналу Кубка України з футболу здобув перемогу над «Металургом» із Запоріжжя і пробився до півфіналу, – повідомляють «Волинські новини».
Господарі провели чудовий перший тайм, однак не скористалися жодною нагодою повести в рахунку. Лише по перерві, на 63-й хвилині гри, голкіпер лучан Ісса Ндоє потужно вибив м\'яч на лівий фланг, де Ярослав Кінаш та Вадим Рибальченко синхронно залишили за спинами захисників «Металурга» і вдвох викотилися на воротаря. Кінаш пробив метрів з шістнадцяти, м’яч зачепив руку Жука і влетів у дальній кут – гол!
Окрилені успіхом, господарі понеслися забивати ще, але потрапили в ситуацію, аналогів якій знайти важко. На 67-й хвилині Кінаш зі штрафного справа чудовим навісом закинув м’яч на Олівейру, і Майкон головою переправив м’яч у ворота. Проте арбітр матчу, який уже зафіксував взяття воріт, раптом відмінив гол, зреагувавши на щойно «спалахнулий» прапорець свого асистента, що свідчив про офсайд. Відеоперегляд епізоду засвідчив, що положення «поза грою» насправді не було – на момент пасу Майкон знаходився на лінії з захисником. А далі, доки півкоманди лучан разом з уболівальниками ще святкували гол, гості швиденько розіграли м’яч, довели його до карного майданчика опонентів, і екс-форвард «Волині» Алозі, вдало зігравши на добиванні, зрівняв рахунок. Між моментами, коли м’яч влітав у одні й другі ворота, минуло лише тридцять секунд…
Після цього лучани знову затиснули команду вищої ліги на її половині поля і створили кілька гольових моментів, проте основний час матчу так і закінчився внічию. Зате в час додатковий на 99-й хвилині Євген Пічкур, котрий вийшов на заміну, зліва прострілив у карний, на лінію воротарського, Тейку не зумів зупинити м’яч, і підоспілий Сімінін ударив, проте влучив просто у воротаря. Шкіряний снаряд перелетів оборонців і потрапив до Кінаша, у якого на швидкості відразу врізався Кривцов і зніс луцького півзахисника – пенальті. Виконувати вирок взявся Майкон Олівейра, який ударом з лівої розвів м’яча та кіпера по різних кутах.
Початок другої п’ятнадцятихвилинки видався менш активним, але завершився чи не найреальнішою можливістю для запоріжців для взяття воріт за усю гру. Ндоє у шаленому стрибку перервав досить небезпечний навіс справа, але не зумів зафіксувати м’яча і той став здобиччю Каськова. Удар – і лише поперечина врятувала господарів від неприємностей. На цьому, власне кажучи було все – гостей на подальші атаки не вистачило, лучани ж не лише кілька разів серйозно потурбували воротаря «Металурга», але й могли забити втретє, але удар Олівейри на останній хвилині таки став здобиччю Жука.
Фінальний свисток здійняв на стадіоні бурю емоцій – уболівальники, які від нервів провели на ногах весь додатковий час, палко вітали свою команду з виходом до півфіналу, пише сайт ФК «Волинь»
Отже, «ВОЛИНЬ» (Луцьк) - «Металург» (Запоріжжя) - 2:1.
Голи: Кінаш (63) М.Олівейра (99, з пенальті) - Алозі (67).
Попередження: Карковський, Рибальченко, Шарпар - Кривцов, Калонас, Тцігарєв.
Результати інших матчів 1/4 фіналу Кубка України:
«Таврія» (Сімферополь) - «Оболонь» (Київ) - 4:0;
«Дніпро» (Дніпропетровськ) - «Металург» (Донецьк) - 1:2;
«Шахтар» (Донецьк) - «Динамо» (Київ) - 2:0.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus