USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ФК «Волинь» - на першому місці в Першій лізі

25 Травня 2010 11:20
Луцька «Волинь» продовжила свою переможну ходу в другому колі першості України з футболу в Першій лізі - 24 травня лучани вирвали перемогу в білоцерківського «Арсеналу» - 3:2.

Про це пише офіційний сайт ФК «Волинь» та «СіД».

«Волинь» - «Арсенал» - 3:2

24 травня. Луцьк. (18-00). Стадіон «Авангард».

Судді: А.Абдула (Харків), В.Заровецький, Я.Куш (обидва - Івано-Франківськ). Делегат ФФУ: М.Тихонов (Донецьк)

Голи: Олівейра (26), Товкацький (41, з пенальті), М.Олівейра (49), Лопес (68, з пенальті), Войтович (84).

«Волинь»: 42.Ндоє, 31.Пічкур, 3.Сімінін, 24.Мостовий, 20.М.Олівейра (5.Лопес, 66), 6.Довгий, 7.Лісовий (16.Рибальченко, 44) (26.Бабир, 65), 14.Кану (38.Лео Коста, 55), 9.Герасимюк (18.Приндета, 81), 10.Шарпар, 11.Гошкодеря.

Запасні: 1.Неділько, 2.Розгон

Волиняни напередодні звітного матчу відчували певні кадрові труднощі – до травмованих гравців основного складу Карковського і Ковалюка додалися Павлов, який все ще перебуває на зборах у юніорській збірній, а також Кінаш, який продовжував відбувати дискваліфікацію.

Тому Віталій Кварцяний виставив у нападі Майкона і Кану. За першим, до речі, із центральної трибуни «Авангарду» стежили люблячі очі дружини, яка приїхала до чоловіка з Бразилії.

Особливістю складу гостей було те, що в складі «Арсеналу» глядачі побачили відразу трьох колишніх кварцянері – Войтовича, Товкацького і Рибковського.

«Волинь» виходила на цю гру, як на останню. Утім, кожен матч наприкінці сезону для команди, яка прагне підвищитися у класі, нині на вагу золота. Лучани почали планомірно тиснути, розхитувати оборону «Арсеналу». Прикметно, що більшість атак завершалися ударами по воротам. Практично 5-6 моментів, створених Луцьком у першому таймі можна назвати голевими. Особливо небезпечно біля воріт Назара Литвина було після стандартів.

Рахунок відкрив Майкон, який відгукнувся на штрафний у виконанні Пічкура, і красивим ударом головою замкнув подачу – 1:0.

Утім наприкінці тайму «Волинь» примудрилася пропустити – це Лісовий зіграв необачно у власній штрафній, м’яч потрапив йому у руку і Товкацький з «точки» не залишив шансів Ндойе1:1.

Другий тайм розпочався із дубля Майкона. Знову Пічкур пройшов своїм лівим флангом, подав на бразильця і Олівейра поклав м’яча у кут «канонірів» - 2:1.

Прикметно, що Майкон забиває вже учетверте у двох останніх іграх. У матчі проти Бурштина він так само головою забив обидва голи і так само після подач …Пічкура! Фантастика!

Лучани кинулися добивати суперника і їм це майже вдалося. Сімінін пробивав із нетипової як для правого захисника позиції (кілька метрів від лінії штрафної, по центру), Литвин відбив цей удар, до смугастого кинувся Бабир і захисники завалили його. Пенальті чітко виконав Лопес, який за кілька хвилин перед цим з`явився на полі – 3:1.

Насолодитися результатом глядачам і Кварцяному не дав ще один колишній гравець лучан – Юрій Войтович наприкінці чітким ударом у кут з 18 метрів скоротив розрив до мінімуму - 3:2. Утім більшого гостям досягнути не судилося. Хоча гравцям і тренерам «Арсеналу» на останній хвилині гри здалося, що арбітр даремно зафіксував офсайд у нападника канонірів…

Восьма поспіль перемога кварцянері дозволила їм витіснити з першого місця Севастополь, який у принциповому двобої програв алчевській Сталі (1:2) і незважаючи на матч у запасі (із ФК Львів) тепер доля путівок до прем`єр-ліги під знаком питання. Приємно, що найбільші шанси достроково піднятися у класі є у «Волині», якій достатньо виграти у наступному матчі (29 травня проти «Динамо-2» у Чапаївці).

А післяматчевий коментар Кварцяного передбачити було неважко – Володимирович ганив своїх гравців за не прояв характеру та «піжонство».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus