USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Форвард «Волині» сподобався бельгійцям

18 Липня 2011 15:11
Форвард «Волині» 20-річний Євген Павлов відправився на перегляд в бельгійський «Генк».
Про це розповів батько футболіста Степан Павлов, – пише terrikon із посиланням на «Чемпіонат.com».
Спортсмен навіть забив у контрольній грі гол у ворота «Ліона».
Контракт з бельгійським клубом підпише тільки у тому випадку, якщо гравця відпустить український клуб, запевнив батько спортсмена..
«Поки що Євген там на перегляді, – сказав Степан Павлов. – «Генк» цілий рік стежив за його грою у Луцьку. У Бельгію він відправився тиждень тому, і, наскільки мені відомо, тренери ним задоволені. У Бельгії ще відкрите трансферне вікно, тому, чи підпише контракт із клубом мій син, залежатиме від багатьох факторів. У тому числі від того, чи зможуть домовитися клуби між собою, адже у нього діючий контракт з «Волинню».
Також батько футболіста розповів, що, окрім «Генка», на Павлова претендує ще декілька команд. «Багато клубів ним цікавились. «Лех» просив віддати його в оренду, два румунських клуби були готові підписати контракт без перегляду, був варіант з Іспанією, проявляв інтерес і «Дніпро».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хорвaт Показати IP 18 Липня 2011 15:27
Ну успіхів тобі Женя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus