USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Футбол: «Ворскла» проти «Волині». 2:0

25 Квітня 2015 18:54
Полтавська "Ворскла" - проти луцької "Волині". Матч закінчився із рахунком 2:0. "Волинь" продемонструвала катастрофічну гру.

Другому тайму була більше характерна боротьба, аніж футбол, - коментують очевидці. А вже після першого тайму, на жаль, можна було без всяких сумнівів можна говорити, що "Ворскла" повністю і беззастережно володіє ситуацією на полі. Якщо Віталій Кварцяний своїм полум'яним спічем в перерві не замінить ставлення своїх гравців до сьогоднішнього матчу, полтавчан можна буде вітати з перемогою, - казали коментатори після першої 45-хвилинки.

Огляд матчу:


Перший гол на 16 хвилині з 44-го сектора забив Санжар Турсунов (Ворскла). Шиндер обіграв на лівому фланзі захисника і від кутового прапорця прострілив у штрафну. Ковпак по м'ячу не влучив, але той дістався Турсунову. Рахунок 1:0.
Другий гол - також у ворота лучан. З 45-го сектора забив Вадим Сапай. 2:0

Вболівальники в Полтаві:

Поєдинок 21-го туру чемпіонату України. Дві останні зустрічі сильнішого не виявили. Команди в таблиці ведуть боротьбу за однакові місця. Поки що місця ці НЕ залікові, але справа до цього наближається. А прискорити цей процес можуть футболісти волинської команди, яка ближче, ніж суперник, до п'ятого ступеня. Полтавчани планують посунути гостей подалі, а натомість самим зайняти їхнє місце, - писав напередодні матчу Футбол2.

Коментатор: Віктор Вацко

Зауважимо, попередньо в прес-центрі стадіону Ворскла пройшла передматчева нарада, присвячена грі 21-го туру "Ворскла" - "Волинь".

Обговоривши найбільш важливі організаційні питання, як то: безпека гравців і вболівальників, погодили "таймінг" усього заходу від початку до завершення.

Разом із делегатом матчу Віктором Масловим із Дніпропетровська затвердили кольори ігрової форми команд-учасниць.

Отож, гості з Луцька граютьу червоній формі, їх воротар - у синьому. Білого кольору футболки одягнуть ворскляни, а їх страж воріт захищатиме свої володіння в жовтому светрі.



Так, вчора основний і молодіжний склади «Волині» прибули до Полтави, де відбуваються матчі 21-го туру. Головний матч триває на стадіоні «Ворскла» імені О.Бутовського з 17.00.

«Ворскла» і «Волинь» сусідують у турнірній таблиці, тому традиційно такі поєдинки вважаються матчами за 6 очок.

Історія стосунків. Статистика матчів «Ворскли» і «Волині» приблизно рівна. У чемпіонатах України 6 разів вигравали лучани, 4 – полтавчани, фіксувалося 7 нічиїх. Різниця голів – 19-17 на користь «Ворскли».

Матчі останніх сезонів дуже бойовиті. В трьох матчах 2013-2014 років фіксувалися нічиї 3:3, 0:0 та 2:2. Особливо запам’ятався трилер на «Авангарді» 3 жовтня минулого року. Лучани двічі виривалися вперед завдяки забитим пенальті, але гості відгірувалися, причому вдруге на 88 хвилині. Додамо й вилучення Бабенка на 82 хвилині.

Свої-чужі. «Ворскляни» Сачко і Сімінін – колишні «хрестоносці». Василь – багаторічний бомбардир команди, Сергій – колишній досвідчений захисник і капітан. До слова, Сачко забив з-поміж «хрестоносців» найбільше голів у ворота «Ворсклян» у матчах двох команд.



Вверх-вниз. «Волинь» набрала тільки один заліковий бал в останніх трьох матчах - поразка від «Зорі» 1:2 у Луцьку, упущена на останніх хвилинах перемога із «Металургом» 1:1 у Запоріжжі, поразка 1:3 від «Динамо» в Луцьку.

«Ворскла» тільки у минулому турі відійшла від невеликої кризи, яка переслідувала команду Сачка. Перед домашньою перемогою над запорізьким Металургом 5:0, полтавчани вилетіли з Кубку України, зіграли у Львові у нічию 0:0 із Карпатами та програли вдома Дніпру 1:3.

Бомбардири. Волинь – Бікфалві – 12 (4), Ворскла – Громов – 5.

Дискваліфіковані. Бабатунде (Волинь).

Арбітр:Анатолій Абдула (Харків).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фанат Показати IP 25 Квітня 2015 18:32
73-я хвилина 2:0 виграє Ворскла! І що там Кобахідзе про гру з Динамо казав, хто і що і кому там "давав"?:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus