USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Футболісти «Волині» будуть грати на льоду?

4 Березня 2011 10:58
Стадіон «Авангард» поки що не готовий до матчу з київським «Арсеналом», який має відбутися 12 березня, – підігрів поля не ввімкнули через борги.
Про це повідомила Волинська ОДТРК 3 березня.
Нині ґрунт замерз на 15-20 сантиметрів, а отже, це може стати причиною того, що матч у Луцьку взагалі не відбудеться.
«Зараз аби це нам підправити – ніхто ж не цікавиться – а потім будуть сидіти і кричати: що ви там? Вина впаде на мене, вина впаде на президента клубу. А що ми можемо зробити, якщо всі проти, аби могли включити підігрів, а потім розрахуватися. І 50 на 50 хоча б. Якщо стадіон власність міста – 50 відсотків, 50 відсотків ми. А зараз «Обленерго» не хоче включити, бо все ми повинні платити», – каже головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний.
«Я офіційно заявляю, що Луцька міська рада, виконавчий комітет – щоб футбольний клуб «Волинь» мав пристойні умови для проведення матчів, – зазначив заступник луцького міського голови Святослав Кравчук. – Тому що ми розуміємо, що сьогодні футбольна команда представляє Луцьк і Волинську області. Тому органи влади повинні створити усі умови, аби вболівальники, які приходять на футбольні матчі, отримали задоволення і гордилися тим, що ми маємо таку команду. Але це мають бути кроки на зустріч один одному».
Нагадаємо, що Луцька міська рада прийняла рішення про оформлення договору для передачі стадіону в оренду на 49 років ФК «Волинь». Після передачі планується реконструкція стадіону.
«Питання стадіону ми просили вирішити не для того, що він нам потрібен, а для того, аби був єдиний хазяїн, щоб якісно зробити, щоб людям було приємно подивитися», – каже Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Масяня Показати IP 4 Березня 2011 12:41
Якщо місто буде надавати кошти клубу, а це нащі податки, то нехай вхід на футбол роблять символічний, а не найдорожчий в Україні!?
Ласковая Показати IP 4 Березня 2011 17:04
А що в інших містах квитки дешевші? По скільки?
масяня Показати IP 4 Березня 2011 18:46
На Донбас-Арені найдешевший квиток коштує 15 грн, а в нас 30 грн., умови перебування я думую порівнювати не потрібно.
Scouce Показати IP 4 Березня 2011 21:58
Ласковая тут справа не в дешевше, в нас квитки коштують так само як в Києві, але ж стадіони порівняти не можнав цьому основна проблема

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus