USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гравець «Волині» – переможець Syrenka Cup

9 Вересня 2009 09:23
Кілька гравців «Волині» на початку вересня викликали до складу юнацьких збірних України для участі у товариських міжнародних турнірах. Про це повідомляють 8 вересня «Волинські Новини».
Найбільш успішним став виступ збірної U-17 (гравці 1993 року народження) у Польщі на турнірі Syrenka Cup 2009. Наша команда, у складі якої виступав і лучанин Віталій Приндета, здобула головний приз змагань. У чвертьфіналі українці здолали по пенальті команду Данії (основний час завершився внічию 2:2), а у півфіналі теж у серії одинадцятиметрових (основний час – 1:1) – команду Болгарії.
У фінальному поєдинку суперник збірної України був надпринциповий –  росіяни. Наші юнаки у бойовому матчі знову звели основний ігровий час до нічиї  – 2:2 і при цьому не реалізували пенальті. Проте й у третій поспіль серії ударів з «крапки» сильнішими виявилися саме українці – 5:3. Тож, синьо-жовта збірна виборола почесний трофей, а у числі нагороджених виявився і півзахисник луцької «Волині».
Не таким успішним став виступ збірної U-19 (1991 року народження) у Сербії на Меморіалі Вілотича. У першому матчі цих змагань, котрі проходили у формі одноколового турніру, наші юнаки звели внічию матч із збірною Ізраїлю – 1:1, а у другому перемогли угорців – 2:0. Зазначимо, що у останній грі кілька чудових нагод аби відзначитися мав форвард «Волині» Євген Павлов, але нападнику відверто не щастило і навіть після убивчого пострілу нашого гравця в середині другого тайму, м’яч влучив у поперечину. Однак у останньому поєдинку турніру українці з мінімальним рахунком 0:1 поступилися господарям і змушені були задовольнитися лише другим місцем.
Наразі ж обидві збірні готуються до вирішальних матчів кваліфікації юнацьких чемпіонатів Європи, котрі відбудуться у жовтні, – пише сайт ФК «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus