USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Гравець «Волині» допомагає Македонії перемагати

7 Вересня 2013 08:25
Вболівальників луцької «Волині» окрім феєричного матчу української збірної проти Сан-Марино цікавив також поєдинок у Скоп`є. Сьогодні македонська збірна грала відбірковий поєдинок у групі А проти збірної Уельсу. Про це повідомила клубна прес-служба луцького клубу.

Увесь поєдинок за балканців провів у центрі захисту «волинянин» Ванче Шиков. Македонці вирвали перемогу в останній десятихвилинці гри 2:1. Команда Шикова першою відкрила рахунок, пропустила з пенальті (сфолив Нікола Глігоров), але на 80 хвилині забила вдруге.

Наш Ванче провів на полі увесь поєдинок, попередженням рефері матчу удостоєний не був, а наприкінці матчу чітко організував оборону у такий спосіб, що завершальна навала валлійців на ворота македонців успіху не мала.

Наприкінці першого тайму за прямої участі Ванче стався цікавий епізод. Шиков збив лідера Уельсу, півзахисника лондонського «Арсеналу» Ремсі. З цим рішенням не погодився лідер господарів Горан Пандєв. Він побіг з`ясовувати стосунки із Ремсі, який лежав на газоні. До суперечки приєдналося заледве не по півкоманди з обох сторін. У результаті кращий товариш Шикова у збірній, Пандєв та британець Вільямс отримали по жовтій картці і розійшлися.

Ця перемога не дозволила команді Шикова вступити у боротьбу за путівку на мундіаль, але істотно поліпшила їхнє турнірне становище. Македонці міцно закріпилися із десятьма очками на третьому місці в групі А. У вівторок, 10 вересня, Шиков і компанія вдома прийматимуть шотландців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus