USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гру з «Волинню» назвали пародією

1 Серпня 2010 14:15
Післяматчева прес-конференція у Запоріжжі 31 серпня обійшлась без Віталія Кварцяного. Причина у наставника лучан серйозна - простуда.

Про це пише «Канал новин 24»

Тренер «Волині» Степан Павлов після матчу сказав: «Сьогодні була чудова гра. Звичайно, думати, що тут легко взяти очки - неправильно. Ми знали, що тут буде важка гра. Ми знали, що очки потрібні і Запоріжжю, і, тим більше, нам. Так, ми налаштовувалися на перемогу. По грі відверто скажу, що наша команда була сьогодні зібраною і сильнішою. Я думаю, що ви зі мною погодитеся».

Головний тренер «Металурга» Олег Лутков: «Усі ми розчаровані грою. Це не футбол! Це пародія на футбол у виконанні нашої команди, моєї команди! Я приношу вибачення уболівальникам, журналістам, всьому місту. Так ставитися до футболу, як ставляться деякі футболісти, які отримують немаленькі зарплати ... Ви мене вибачте! Ніколи ще, напевно, «Металург» не грав так безвольно. На моїй пам'яті такого не було. Ще раз приношу вибачення, в першу чергу від себе. Я розумію, всі ви жадаєте крові. «Вулиця спортивна» ось вже посміхається, я уявляю, що у вівторок буде. Не треба так саркастично посміхатися! Буде команда грати, ось подивитеся! На зло вам буде! А так, програли - оцінка негативна».

Нагадаємо, 31 липня «Металург» (Запоріжжя) програв команді «Волинь» з рахунком 0:1
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 2 Серпня 2010 08:56
"Волинь", браво! Чекаємо на розгром "Зорі" 7-го на "Авангарді"!
Fantom Показати IP 2 Серпня 2010 09:03
і бажано з рахунком 4:0 !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus