USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як бути вболівальником у дні Великого Футболу

1 Листопада 2013 11:19
У 15 та 16 турах чемпіонату України луцька «Волинь» прийматиме вдома двох грандів українського футболу – донецький «Шахтар» і київське «Динамо».

Для того, аби матчі із «Шахтарем» та «Динамо» стали справжнім святом футболу, необхідна й ще одна складова – цивілізована підтримка вболівальниками своєї команди. ФК «Волинь» звертається до своїх прихильників із проханням неухильно дотримуватися Правил поведінки глядачів на стадіоні «Авангард», - повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

«Нам приємно відмітити, що ці матчі відбудуться за підвищеного глядацького інтересу. Переконані, що футболісти нашої команди також відчують відповідальність ситуації та віддадуться грі на всі сто відсотків», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, центральним матчем заключного туру першого кола чемпіонату для волинських вболівальників стане, звісно поєдинок між «Волинню» та «Шахтарем» на стадіоні «Авангард». Сьогодні, 1 листопада, о 19.00 арбітр Сергій Даньковський з Києва виведе команди на поле.

Ще раз нагадуємо, що забороняється:
1) перебувати на території спортивної споруди у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння;
2) користуватися на території спортивної споруди джерелами відкритого вогню;
3) проносити на територію спортивної споруди та/або використовувати вогнепальну, холодну чи іншу зброю, колючо-ріжучі предмети та предмети, що можуть бути використані для заподіяння тілесних ушкоджень, боєприпаси, вибухові речовини, піротехнічні вироби, легкозаймисті речовини, їдкі речовини;
4) проносити та/або вживати на території спортивної споруди алкогольні та слабоалкогольні напої у скляній тарі.

У разі виявлення на території спортивної споруди глядача, якому заборонений прохід на неї, ця особа у встановленому законодавством порядку виводиться за межі спортивної споруди.

Крім того, організатори нагадують, що футбольний матч – не місце для скандування образливих гасел чи політичної пропаганди.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬ» – «ШАХТАР»: РОЗВІДКА ВН. ФОТО

Сподіваємося, що разом – клуб, футболісти та вболівальники –створять у дні Великого Футболу в Луцьку справжнє свято.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фан Показати IP 1 Листопада 2013 11:29
Волинь вперед!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus