USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Інтер» програв «Барселоні» і вийшов у фінал ЛЧ

29 Квітня 2010 09:22
Підопічні Жозе Моурінью за сумою двох зустрічей здолали минулорічного переможця турніру "Барселону".

Жозе Моурінью вдруге вивів свою команду у фінал ЛЧ
Міланський "Інтер" став другим фіналістом Ліги чемпіонів 2009/2010. У півфіналі підопічні Жозе Моурінью за сумою двох зустрічей здолали минулорічного переможця турніру "Барселону", передає ТСН.
Гра на стадіоні "Капм Ноу" завершилась з рахунком 1:0. Однак цієї перемоги каталонцям не вистачило для виходу у фінал, оскільки гра в Мілані завершилась з рахунком 3:1 на користь італійців.
Каталонці протягом тривалого часу не могли розхитати міцні редути італійців. Все, чим запам'яталися каталонці у перші 25 хвилин - це два невлучні удари Педро Родрігеса.
А на 28-й хвилині "Інтер" несподівано залишився у меншості. Бразильський опорний хавбек Тьягу Мотта отримав дві поспіль жовті картки і після "удару" в обличчя Серхіо Бускетса був вилучений з поля.

Барселона додала у швидкості і почала створювати моменти біля воріт гостей. Мессі пробивав у нижній кут воріт Жуліо Сезара - дивовижна реакція 30-річного бразильського голкіпера врятувала "нерадзуррі".

У другому таймі вся боротьба точилася на половині поля "Інтера". Утім, біля воріт Жуліо Сезара не було небезпеки, а поперечні паси, переводи м’яча з флангу на фланг та дальні удари суттєвих дивідендів господарям не приносили.

Гвардіола та Моурінью кинули в бій свіжі сили: у складі "Барси" з'явилися стрімкі нападники Боян Кркич та Хеффрен. А у складі "Інтера" з'явився руйнівник Саллі Алі Мунтарі і захисник Іван Кордоба.

Однак на 84-й хвилині "Барселона" таки забила, хоча й офсайду. Херарда Піке після пасу Хаві увірвався до карного майданчика і холоднокровно переграв Жуліо Сезара - 1:0.

Вже у компенсований арбітром час Кркич змусив бразильського голкіпера "Інтера" вдруге витягнути м'яч із власних воріт. Проте за мить до цього пролунав свисток Франка де Блекере - гра рукою.

А через кілька хвилин де Блекере поклав край цій напруженій битві. Чинні переможці Ліги чемпіонів складають свої повноваження.

Після 40-річної перерви "Інтер" знову матиме змогу виграти Кубок чемпіонів, щоправда тепер у змаганнях під назвою Ліга чемпіонів. Суперником "нерадзуррі" стане переможець ЛЧ-2001 мюнхенська "Баварія", з якою вони зійдуться 22 травня на мадридському "Сантьяго Бернабеу".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus