USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Інтер» виграв Лігу Чемпіонів уперше за 45 років

23 Травня 2010 13:06
Лучанин Анатолій Тимощук не зміг на лаві запасних допомогти своїй нинішній команді «Баварії» здобути Кубок Ліги чемпіонів – у фіналі між міланським «Інтером» та мюнхенською «Баварією» 22 травня в Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» німці програли італійцям.

Про це пише Gazeta.ua.

«Інтер» виграв з рахунком 2:0 завдяки двом голам аргентинського форварда Дієго Міліто. Міліто відзначився на 35-й і 70-й хвилинах матчу.

Ліга чемпіонів, фінал:

«Баварія» Німеччина – «Інтер» Італія - 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - Міліто (35), 0:2 - Міліто (70).

«Баварія»: Бутт, Лам, Демічеліс, ван Бюйтен, Бадштубер, ван Боммель, Швайнштайгер, Роббен, Алтинтоп (Клозе, 63), Мюллер, Оліч (Гомес, 74).

«Інтер»: Жуліо Сезар, Майкон, Самуель, Лусіо, Ківу (Станкович, 68), Дзанетті, Камбьяссо, Ето'О, Снейдер, Пандєв (Мунтарі, 79), Міліто (Матерацці, 90).

Попередження: Демічеліс (25), Ківу (30), ван Боммель (78).

«Баварія» володіла м'ячем більшу частину часу і мала кілька можливостей забити гол. Проте розмочити ворота бразильського голкіпера Жуліо Сезара гравцям німецького клубу не вдалося.

«Інтер» діяв на контратаках, дві з яких увінчалися точними ударами Міліто. На 35-й хвилині аргентинцеві асистував Веслі Снейдер, а на 70-й хвилині точний пас віддав Самуель Ето'О.

У фінальному матчі не брав участь лідер «Баварії» Франк Рібері, який був дискваліфікований на три матчі після вилучення у першій півфінальній зустрічі з французьким «Ліоном».

До матчу з «Баварією» «Інтер» вибив з боротьби в Лізі чемпіонів лондонський «Челсі», московський ЦСКА та іспанську «Барселону».

Міланський клуб виграв Лігу чемпіонів вперше з 1965 року. Тоді цей турнір називався Кубком чемпіонів. У фіналі «Інтер» востаннє грав у 1972 році.

Завдяки перемозі над «Баварією» міланський клуб став триразовим володарем Кубка чемпіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus