USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Італія зіграє з Україною комбінованим складом

28 Березня 2011 11:50
Збірна Італії вчора, 27 березня, приступила до підготовки до товариського матчу зі збірною України, який відбудеться у вівторок, 29 березня, в Києві.

Про це інформує Кореспондент .

Після п'ятничного поєдинку відбіркового циклу Євро-2012 зі Словенією кадрових втрат у Скаудри Адзури немає, і саме з цієї причини головний тренер італійців Чезаре Пранделлі вирішив не викликати в розташування національної команди Маріо Балотеллі і Даніеле де Россі, які опинилися за бортом збірної на один матч через їхню неспортивну поведінку в поєдинках за свої клуби.

"Усі мої підопічні горять бажанням працювати, ми тренуємося в повному складі, так що немає сенсу на матч з Україною викликати Балотеллі і де Россі", - зазначив Пранделлі.

Крім того, головний тренер збірної Італії зізнався, що вже сьогодні назве стартовий склад своєї команди на поєдинок з українцями. При цьому Пранделлі дав зрозуміти, що в майбутній зустрічі Скаудра Адзури буде виступати комбінованим складом.

"Склад на матч з Україною я назву в понеділок, але вже зараз можу сказати, що він буде істотно відрізнятися від того, яким ми починали гру зі Словенією. У Києві хочу надати можливість зіграти кожному з футболістів, які перебувають зараз у моєму розпорядженні ", - повідомив головний тренер італійської національної команди.

Завтра, 29 березня, о 21:45 збірна України розпочне свій черговий товариський поєдинок із збірною Італії в рамках підготовки до Євро-2012.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus