USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Юні гравці «Волині» виграли тільки один матч із чотирьох

15 Вересня 2013 17:03
Відбулися матчі другого туру дитячо-юнацької футбольної ліги України. Усі чотири команди ДЮФШ «Волинь» змагалися із львівськими «Карпатами». На жаль, як і в першому турі, доробок команд «Волині» не був надто врожайним. Повідомляють у клубній прес-службі волинян.

Особливо розчарували юнаки з U-17, які в Луцьку безапеляційно поступилися львів`янам 1:6. «Карпати» під час стрімких контратак забивали усе, що летіло у ствір воріт. Відтак вже у першому таймі «Волинь» отримала п’ять голів у свої ворота. У другому таймі Дудік красивим ударом у «дев`ятку» забив гол престижу, але господарі поступилися 1:6.

В іншому луцькому матчі підопічні Володимира Гапона мінімально, але реваншувалися «Карпатам» - 1:0. Наша U-15 забила в кінці першого тайму – Олексій Лавринюк отримав м’яча в штрафній, розвернувся і влучно пробив. У важкому матчі хлопці виявили характер і довели його до перемоги.

На виїзді у Львові грали команди U-16 та U-14. Матчі проходили на дуже мокрому від дощу полі і це не могло не вплинути на їх перебіг. U-16 пропустила у кожному таймі по голу, але за рахунку 0:1 хороший момент втратив Руслан Чилій. Відзначимо й те, що Юрій Сільман парирував одинадцятиметровий у виконанні «Карпат».

А от U-14 зуміла зачепитися у Львові за нічию. Перша половина гри завершилася унічию, на 1 хвилині другого тайму «Карпати» заробили справедливий пенальті, реалізували його, але «волиняни» відігралися ближче до кінця гри - 1:1.

У наступному турі команди U-17 та U-15 поїдуть на виїзд до хмельницького «Поділля», а U-16 та U-14 гратимуть в Луцьку із «Скалою» з Моршина
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus