USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юніори з «Волині» обіграли львівські «Карпати»

29 Серпня 2013 07:30
Матч 6-го туру у групі А став справжнім дербі – і за географічно та історичною передумовою, і за якістю гри та пристрастями на полі. «Волинь» та «Карпати» зіграли у відкритий та динамічний футбол.

Лучани активніше почали матч, створивши вже у стартові 20 хвилин три чудові моменти. Особливо близьким до голу був Булига. Повідомляє клубна прес-служба лучан.

Трохи згодом львів`яни вирівняли гру, завдавши кілька небезпечних ударів із середньої та дальньої дистанції. Утім, з відповіддю господарі не забарилися. Дудік отримав розрізний пас від Коломійця й невдало пробив із кута воротарського. Згодом сам Сергій мав шанс після подачі кутового. Але замість акцентованого удару в хавбека вийшов напівпростріл…

За такої переваги «Волині» дещо випадковим виглядав гол «Карпат». Воробей припустився дитячої помилки на виході й Лобай відкрив рахунок ударом головою – 0:1.

Другий тайм розпочався із атаки правим флангом. Байбула увірвався в штрафну й прострілив, але на хороший пас зовсім трохи не встиг Дудік. Надалі на полі почалася непоступлива боротьба без центру поля. Команди відповідали моментом на момент. Тренери кинули в бій запасних гравців й у цьому компоненті вдаліше зіграли перестановки від Ярослава Комзюка.

Спочатку правим флангом промчав Роман Воробей, який прострілив у центр воротарського й той самий Лобай забив ще й у свої ворота – 1:1.

Гра на нервах прихильників «Волині» тривала до останніх хвилин, під час яких наполегливість господарів була винагороджена голом. Дудік змістився із правого флангу, прорвався у штрафну й м’яч після його удару влучив у стійку… Утім першим на м’ячі був Бабій й Мар`ян розстріляв ворота львів’ян – 2:1.

Перемога дозволила «Волині» обійти «Карпати» у турнірній таблиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus