USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Хей прийняв виклик Кличка-молодшого

13 Квітня 2010 10:43
Чемпіон світу WBA Девід Хей прийняв виклик на бій від чемпіона світу IBF/IBO і WBO Володимира Кличка.

Чемпіон світу WBA у надважкій вазі Девід Хей прийняв виклик на бій від чемпіона світу IBF/IBO і WBO українця Володимира Кличка. Про це повідомив менеджер і тренер британця Адам Бут, передає ТСН.
"Минулого тижня, відразу після перемоги Девіда над Джоном Руїзом, мені телефонував радник братів Кличків, і ми домовилися, що обговоримо все в цю середу, - розповів Бут. - Схоже, Володимир не зміг чекати так довго. Весь минулий тиждень Девід святкував перемогу, але в найближчі кілька днів ми поговоримо і приймемо рішення. Думаю, не варто навіть говорити, що любителям боксу не доведеться довго чекати цього бою. Днями ми вирішимо, в якому напрямку рухатися Девіду. Якщо вибір буде зроблено на користь Кличка, я зв'яжуся з Шеллі Фінкелем. У будь-якому випадку, знайти нас неважко".

Менеджер додав, що одним з можливих варіантів розвитку подій є матч-реванш Девіда Хея з Миколою Валуєвим, але вони не хотіли б виходити проти російського боксера вже в наступному бою.

Бут також розповів, що Хей хотів би зустрітися зі старшим із братів Кличків: "Коли ми в останній раз вели перемовини з братами Кличками, вони стосувалися Віталія, оскільки ми вважаємо WBC і WBA двома головними титулами. На нашу думку, Віталію належить найбільш значимий пояс. Але з цього фантастичного відео ясно, що Володимир хоче бою з Хеєм сильніше.

Забавно, що Володимир каже "від імені шанувальників боксу". Може заради шанувальників боксу йому слід з'ясувати з братом, хто ж з них є чемпіоном світу? Можливо, їм варто спочатку провести бій один з одним. Мені все одно, як це буде виглядати - шлях навіть вони б'ються у себе на задньому дворі, а мама виступає в якості рефері, але тільки нехай вирішать, хто з них сильніший. Переможець потім може зустрітися з Девідом. Якщо ж вони не хочуть битися один з одним, може один з братів просто віддасть свій пояс іншому, щоб Девід міг об'єднати титули одним ударом?"
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus