USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Хей заявив, що принизить братів Кличків

28 Березня 2011 15:10
Англійський боксер Девід Хей у американському місті Маямі продовжує підготовку до бою з чемпіоном світу за версіями IBF/IBO і WBO Володимиром Кличком.

Про це інформує Проспорт .

Чемпіон світу за версією WBA заявив, що збирається принизити братів Кличків - спершу буде Володимир, після чого справа дійде до Віталія.

"Дуже хочу побачити, як Віталій в роздягальні перед боєм спробуває налякати мене поглядом. Але це обернеться проти нього, я виведу його з душевної рівноваги. Дуже хочу побачити його реакцію, коли він зрозуміє, що я спокійний і впевнений у собі. Просто подивлюся йому в очі і скажу, що маю намір принизити його брата, нокаутувавши його. А потім справа дійде і до самого Віталія", - заявив Хей.

Нагадаємо, що Кличко - Хей відбудеться 25 червня або 2 липня.

Поєдинок, ймовірно, відбудеться в Німеччині. Однак нещодавно влада Москви отримала пропозицію від української сторони організувати двобій у російській столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus