USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хокеїсти закинуть шайбу заради «Кубку» Клімчука. ФОТО

24 Березня 2013 17:26
Церемонія відкриття міжнародного турніру із хокею з шайбою «Кубок Волинського обласного благодійного фонду Бориса Клімчука «Рідна Волинь» відбулася у Луцьку на льодовому майданчику «Снігова королева» 23 березня.

Зауважимо, що турнір триває протягом двох днів, а саме: 23 та 24 березня, де команди з Польщі (UKH «Cheeloo» Debica), Білорусі (КЛХ «Пінск»), столиці України («Гефест») та домашня ХК «Луцьк» змагатимуться за першість та звання «кращий нападник», «кращий воротар», «кращий захисник» та «кращий гравець».

Голова МГО «Волонтерський клуб міста Луцька» Ірина Тимощук розповіла, що міжнародний турнір із хокею з шайбою проводиться у місті Луцьку вперше.

«Ми гадаємо, що це буде не останній турнір. 24 березня до нас ще завітає команда з Білорусі. Єдине, що була одна команда з Вінниці «Гайдамаки», яка у зв’язку з погодніми умовами не змогла приїхати», − повідомила Ірина Тимощук.

Також хокейні команди привітав заступник начальника управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Андрій Мороз та побажав усім успіху й вдалої гри.












Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лоили Показати IP 24 Березня 2013 19:19
ХК Луцьк переміг!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus