USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто судитиме матчі «Волині» у першому турі Прем'єр-ліги

10 Липня 2013 11:46
Комітет арбітрів ФФУ визначив арбітрів на поєдинки першого туру Прем’єр-ліги. Так, виїзний матч «Волині» з київським «Динамо» обслуговуватиме арбітр національної категорії Олександр Іванов з Макіївки.

Про це йдеться на сайті клубу.

За суддівства Олександра Іванова «Волинь» зіграла 6 матчів: 3 перемоги, 1 нічия і 2 поразки за різниці забитих та пропущених м’ячів 10 – 9. Вдома – 3 матчі: 1 перемога, 1 нічия і 1 поразка, м’ячі 6 – 6. У гостях – 3 матчі: 2 перемоги і 1 поразка, різниця м’ячів 4 – 3. У цих матчах Олександр Іванов 19 разів показував жовті картки гравцям «Волині» і 23 рази – гравцям команд-суперників. Одного разу з поля було вилучено гравця «Волині». Одного разу призначалося пенальті у ворота опонентів лучан і чотири рази - у ворота «Волині».

Асистентами арбітра стануть Андрій Шамека з Маріуполя та Андрій Мотика (Тернопіль). Додаткові асистенти арбітра - харків'яни Костянтин Труханов та Володимир Бондар. Резервним арбітром гри є маріуполець Олег Муравйов.

Інспектором матчу призначили хмельничанина Ігоря Хібліна. Делегат ФФУ – Михайло Прозоровський з Вінниці.

Поєдинок молодіжних складів обслуговуватиме Володимир Бондар. Допомагатимуть йому у цьому матчі Олег Муравйов та Леонід Ярмолинський з Києва. Інспектором цього поєдинку призначений Олександр Кравченко (Макіївка). Резервний арбітр поєдинку молодіжних складів - Олександр Павлюк (Київ).

Довідково:
Олександр Іванов народився 21 лютого 1978 року. Суддівську кар’єру розпочав у 1999-ому. Матчі другої ліги обслуговує з 2004 року, першої – з 2008 року. Поєдинки Прем’єр-ліги – з 2011 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus