USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кіндера нагородили за розвиток боксу в Україні

17 Червня 2011 11:04
До Ковеля на ІV міжнародний турнір «Кубок визволення міста Ковеля» з боксу серед жіночих національних збірних команд з’їхалися 72 спортсменки з шести держав: України, Росії, Білорусі, Польщі, Швеції, Азербайджану.
Захід проходив у спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи імені Євгена Кондратовича з 10 по 16 червня, - повідомили у Ковельській міській раді.
Серед учасниць були переможниці і призерки чемпіонатів Європи, світу, міжнародних турнірів, володарки спортивних титулів різних країн.
Вікова категорія спортсменок – від 17 до 34 років.
Жінки змагалися у 10 вагових категоріях – від 48 кілограмів до 81 кілограма і більше.
Змагання розпочали збірні команди Росії – Польщі, Швеції – Азербайджану, України – Білорусі.
За підсумками змагань збірна України зайняла перше місце, на один бал випередивши збірну команду Росії. Третє місце посіла команда національної збірної Польщі.
У загальну перемогу збірної команди України вагомий внесок зробили ковельчанки, вихованки КДЮСШ, спортивного товариства «Спартак», кажуть у міськраді.
Зокрема заслужений майстер спорту Тетяна Коб та майстер спорт Олександра Федіс, які тренуються під керівництвом заслуженого тренера України Віктора Рогатіна.
Всі учасники турніру нагороджені дипломами, вимпелами, пам’ятними значками, а команди – Кубками відповідних ступенів.
Також за рішенням суддівської колегії були нагороджені спеціальними кубками за номінаціями: «За волю до перемоги» Анна Лаурель зі Швеції, «Найтехнічніший боксер турніру» Софія Очегава з Росії, а в номінації «Міс турнір» – Олександра Сидоренко з України.
За багаторічну підтримку, популяризацію і розвиток боксу в Україні спеціальною відзнакою – «Почесний член Федерації боксу України» – були нагороджені міський голова Олег Кіндер та голова федерації боксу міста Ковеля Олег Самчук.
Церемонію нагородження проводив головний суддя змагань Саіда Гасанова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus