USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кличка можуть примусити битися з Повєткіним

19 Травня 2010 17:09
Чемпіон світу за версіями IBF, IBO та WBO Володимир Кличко зобов'язаний провести обов'язковий захист проти росіянина Олександра Повєткіна.

Про це заявив голова комісії IBF з організації чемпіонських боїв Ліндсі Таккер, повідомляє Sportbox.ru, передає Українська правда.

"Команда Кличка не досягла домовленості про бій з командою Хея. Отже, тепер Володимир зобов'язаний провести обов'язковий захист проти росіянина Олександра Повєткіна", - сказав Таккер.


"Українець може подати заяву на відстрочку обов'язкового захисту заради добровільного. За нашими правилами, кожен боксер в період свого чемпіонства має право один раз зробити це", - додав він.

За словами представника IBF, якщо Кличко-молодший і подасть таку заяву, то немає гарантії, що він отримає позитивну відповідь.

"Може трапитися і так, що Володимир, все-таки домовиться з Хеєм, і цей об'єднувальний поєдинок отримає пріоритет перед обов'язковим захистом", - додав він.

Нагадаємо, в понеділок, 17 травня, закінчився термін, який Кличко-молодший отримав для переговорів з чемпіоном WBA Девідом Хеєм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus