USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кличко перед боєм з Повєткіним показав силу «залізного кулака».ВІДЕО

2 Жовтня 2013 07:01
Український боксер-чемпіон Володимир Кличко готовий до бою з Олександром Повєткіним. Володя продемонстрував силу свого міцного кулака під час останнього тренування в Гоїнгу, інформує ТСН.

На сторінці Кличка у Facebook з’явилося відео роботи нашого боксера на пневматичній груші, яка порвалася від швидких та потужних ударів чемпіона. Після цього Кличку замінили спорядження, а його спаринг-партнери в один голос сказали «Чемпіон готовий!».

До слова, Володимир провів останнє заняття та вирушив до Москви, де вже сьогодні, 2 жовтня, разом із Повєткіним проведе показові тренування та відповість на запитання журналістів. Додамо, що бій Кличко - Повєткін відбудеться у суботу, 5 жовтня, в московському спорткомплексі «Олімпійський».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus