USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кличко пообіцяв нокаутувати Хея

25 Травня 2010 13:52
Український боксер-важкоатлет Віталій Кличко заявив, що у випадку, якщо він зустрінеться на рингу з англійцем Девідом Хеєм, цей бій триватиме не більше чотирьох раундів.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на німецьке видання «Boxingscene».

Кличко пообіцяв нокаутувати Хея в другому, третьому або четвертому раунді.

Володимир Кличко в квітні 2010-го офіційно кинув виклик Хею. У травні Кличко-молодший запропонував англійцеві зустрітися на рингу у вересні або жовтні 2010 року.

Поки незрозуміло, чим закінчаться переговори Кличка з Хеєм. Проте, швидше за все, свій наступний бій Володимир Кличко проведе з росіянином Олександром Повєткіним, який є обов`язковим претендентом на титул IBF.

Кличко-молодший раніше говорив, що він має намір бити Хея впродовж дванадцяти раундів, а в кінці поєдинку відправити його в нокаут. Віталій Кличко підкреслив, що, на відміну від брата, він не планує затягувати бій з Хеєм.

Віталій Кличко 29 травня 2010 року захищатиме свій титул у поєдинку з польським боксером Альбертом Сосновські. Цей бій відбудеться в німецькому Гельзенкірхені на арені футбольного клубу «Шальке».

Довідково:

Віталій Кличко носить звання чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада).

Хею належить чемпіонський титул WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Ще два титули - IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація) - належать молодшому братові Віталія Володимирові Кличку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus