USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельчанин-боксер виборов «бронзу» на чемпіонаті світу. ФОТО

13 Червня 2013 16:15
Чемпіонат світу з французького боксу «Сават» відбувся 6-9 червня у французькому місті Клермон-Ферран. Волинську область на змаганнях представили два ковельчанина.

Про це повідомили на офіційному сайті Ковельської міської ради.

Змагання проводились за коловою системою: переможці та ті, хто посів другі місця, у своїх підгрупах виходили до наступного етапу змагань - чвертьфінальних та півфінальних поєдинків. Під час їх проведення і визначались ліцензіати всесвітніх ігор з єдиноборств та учасники фінальної частини чемпіонату світу, що відбудеться у листопаді цього року в Клермон-Феррані.

У складі збірної України було два ковельчанина. Для Юрія Зубчука (80 кілограм) майстра спорту міжнародного класу з кікбоксингу, чемпіонат розпочався і завершився дискваліфікацією.

Другий ковельчанин Володимир Скоповський (75 кілограм) теж розпочав турнір із дискваліфікації у поєдинку з росіянином, але після перемог над бельгійцем та сербом, зайняв друге місце у своїй підгрупі і вийшов у чвертьфінал, де у драматичному поєдинку достроково виграв в італійця.

Володимир не зміг продовжити боротьбу через травми. Він став бронзовим призером чемпіонату світу.

За підсумками змагань Володимир Скоповський виборов ліцензію на участь у всесвітніх іграх з єдиноборств, що відносяться до мультимедійних змагань і проводяться під егідою Олімпійського комітету раз на три роки. Вони відбудуться 18—26 жовтня у Санкт-Петербурзі (Росія).

Тренується спортсмен в залі боксу та кікбоксингу при Народному домі «Просвіта» під керівництвом Віталія Тимофєєва.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus