USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Кожна помилка у грі з Динамо – це гол, - Кварцяний

20 Вересня 2015 21:06
Головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний поділився із журналістами враженнями про довгоочікуваний поєдинок «хрестоносців» із динамівцями.

Нагадаємо, сьогодні, 20 вересня, відбувся поєдинок Волинь – Динамо, який завершився рахунком 0:2 не на користь «червоно-білих».

Зі слів Віталія Кварцяного, до матчу з ФК «Динамо» волиняни готувались трошки активніше, ніж з іншими суперниками, враховували деякі фактори.
«Але гра «поставила на місце» наші сподівання. Футболісти в першому таймі грали несміливо і це не давало впевненості. Активності в атаці було мало. Хотілось зберегти рахунок. Іноді футболісти беруть гру у свої руки, намагаються перестраховуватись. Але цього разу кожен боявся зробити помилку, але в кінці її зробив гравець, який не був активний. В захисті ми грали троє. Ми дали Шабанову відпочити, вийшов Приндета і зіграв в принципі непогано», - зауважив тренер.
Він зазначив, що уже після поєдинку переглянув тактичні дії футболістів:

«Так от Шабанов зовсім випав з гри. А з «Динамо» одна помилка – це гол. Кравченко зіграв грубо, неакуратно і некординаційно. Тому отримали пенальті. Мали 5 голових моментів, а Динамо ще три. Тому ми все одно не дотягнули б до перемоги. В цілому, враховуючи стан команди суперника, яка має хорошу функціональну підготовку, то ми зіграли непогано. Я сказав своїм футболістам, що ми маємо шанс потрапити в лігу чемпіонів, але для цього треба показати характер. Не так сталося, але, в цілому, я б поставив волинянам позитивну оцінку, бо всі футболісти віддалися грі, як могли. Шкода, що не забили…», - резюмував Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 20 Вересня 2015 21:21
Обєктивний аналіз матчу. 2Волині" повезло із тренером, якщо не може команда заробити популярність то це зробив за її тренер, якби не Кварцяний то ніхто і незнав би і такої команди як "Волинь"
клоун Показати IP 21 Вересня 2015 09:43
Газмяш наша гордість, Йо..вашу мать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus