USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.25

Кожна гра для збірної України - як остання

27 Березня 2013 17:56
Капітан національної збірної України лучанин Анатолій Тимощук вважає, що після двох перемог над Польщею і Молдовою команда знову має шанси потрапити на чемпіонат світу з футболу, - повідомляє інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна».

Анатолій Тимощук прокоментував гру збірної України проти Молдови, яка відбулася 26 березня в Одесі і закінчилася з рахунком 2:1 на користь українців.

«У першому таймі у нас було 2-3 хороших моменти. Якби ми їх реалізували, то гра пішла би по-іншому. А коли починаєш кудись поспішати, хвилюватися. Але ми справилися з емоціями, забили два голи. Молдова завдала один удар поворотам і забила нам, але все ж ми володіли ініціативою, контролювали гру і добилися важливої перемоги», - зазначив Анатолій Тимощук.

На думку капітана збірної, після перемог над поляками та молдаванами, українці повернули собі шанс поборотися за вихід на чемпіонат світу: «Ми взяли свої очки, показали хороший змістовний футбол. Для нас зараз кожна гра - як остання».

Також Тимощук додав: «Наступна гра у нас - на виїзді проти Чорногорії буде вирішальною, нам відступати нікуди, в кожному матчі треба брати три очки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus