USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Кварцяний не пішов на прес-конференцію після матчу з «Зорею»

5 Жовтня 2015 14:25
Головний тренер луцької «Волині» Віталій Кварцяний не прийшов на прес-конференцію після гри лучан з «Зорею». Натомість вперше у ролі головного спікера команди виступив тренер Ярослав Комзюк. Але і йому було не просто підбирати слова, аби охарактеризувати матч. Про це інформує Вісник і К.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Емоції матчу «Волинь»-«Зоря» у фото

– Зараз важко щось говорити, потрібно дивитися відео. Але те, що помилок було багато з перших же хвилин, було видно неозброєним оком. Гра не склалася. Хоча налаштовували команду на боротьбу, та щось у хлопців не вийшло.

– З чим пов’язана заміна Польового на 25-й хвилині?

– З його флангу проходили моменти. І, видно, Володимирович вирішив посилити лівий фланг, змінив Польового на Шіша. Шіш у гру увійшов нормально, а потім таки зробив свою помилку у другому таймі.

– Як оціните дії новобранця Андрія Богданова?

– Сьогодні він грав не на своїй позиції. Він краще почувається на позиції опорника. Але серйозних помилок ніби не допускав, хоча, знову ж таки, треба дивитися відео.

– Таке враження, що «Волинь» сьогодні повністю програли у швидкості. Караваєв і Петряк господарювали на флангах.

– «Зоря» якраз і вирізняється швидкими контратаками. Дуже швидкі у них флангові півзахисники. Ми налаштовували на це хлопців, проглядали відео. Говорили, що гратимуть флангами. Та хлопці не встигали, а після видалення гра взагалі втратила сенс. Хоча були моменти. Могли забивати, м’яч не йшов.

– Чи готовий був сьогодні Кобахідзе реально допомогти команді?

– На перший тайм його вистачило. Ми просили його зіграти стільки, скільки зможе. Діяв у повну силу, старався, загрожував воротам, але у перерві попросив змінити його. Бо пропустив півтора місяці, і форми, звичайно, ще не набрав. Але й Мемешев непогано замінив його. Діяв гостро. Але десь не вистачило… Переграла нас «Зоря» у деяких моментах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іван Показати IP 5 Жовтня 2015 16:44
Навіщо ці брєдні ! "Волинь" ні коли не війде в зону "євро" тому що не має стадіона... А йде звичайний злив матчів для заробітку грошей ....І всі це знають..Але вірать в Діда Мороза...
вболівальник Показати IP 5 Жовтня 2015 18:45
поганому танцівнику щось заважає
небайдужий Показати IP 5 Жовтня 2015 20:18
мрію щоб в цьому сезоні Волинь потрапила у єврокубки і тоді позатикають роти усі "доброжелатели"
543 до небайдужий Показати IP 6 Жовтня 2015 07:34
Мріяти не заборониш, але факт Волинь продає матчі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus