USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кварцяний взяв курс на українізацію «Волині». ВІДЕО

23 Липня 2013 14:00
В новому футбольному сезоні у команді Віталія Кварцяного відбулися кадрові зміни. Багато іноземних гравців змушені були покинути ФК «Волинь». На їх місце прийшли 6 нових гравців. Усі вони мають вітчизняні паспорти.

Про це в ефірі програми «Ранок Нової Волині», яка відбулась напередодні гри з «Таврією» повідомив прес-секретар футбольного клубу «Волинь» Юрій Конкевич.

За його словами, зараз головний тренер та віднедавна президент ФК «Волинь» Віталій Кварцяний взяв курс на українізацію волинського футболу.

«Якщо команда «Волинь», то в ній повинні грати волиняни, або принаймні українці. Віталій Володимирович прийшов і одразу сказав, що нам потрібні такі люди, які б'ються за рідне місто, за рідну область, за країну, живуть за принципом «я тут виріс, я тут живу». Нові гравці мають бути передусім українці. Навіть, якщо брати до уваги кадрову політику, то в нас 6 гравців, які прийшли, вони всі – українці. В заявці у нас зараз є 5 легіонерів, я не кажу 25, але було більш як 10», - пояснив Конкевич.

Прес–секретар «Волині» повідомив, що влітку команда пережила важкий період.

«Футболісти були у відпустці. Віталій Кварцяний до червня не знав, хто буде, хто приїде. А тут треба їхати на збори, тренуватися. Літнє міжсезоння – воно дуже коротке. Це не зимове, яке триває три місяці. Літнє міжсезоння – це коли не встиг закінчитися один чемпіонат, вже треба думати про інший. Загалом, було не просто», - додав він.

«Українізація – вона сталася. Склад, я думаю буде ще поповнюватися, посилюватися. Якщо надалі буде такий настрій і така віддача, то я думаю, все буде гарно з нашою «Волинню», - резюмував Юрій Конкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus