USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Лопес заявив, що не зовсім готовий грати

6 Березня 2013 19:00
Наступний матч «Волинь» зіграє проти київського «Динамо» 10 березня. Гра першого кола між цими командами запам’яталась голом Рамона Лопеса. Півзахисник «Динамо» прокоментував наступну гру між цими командами.

Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь».

Рамон Лопес вважає, що перед сезоном підготовка команди пішла на користь гравцям: «Все добре, на зборах працювали на позитиві. Добре, що погода не підвела – сприяла і тренуванням і відпочинку після них. Я виріс неподалік океану, тому позитивно сприймав море на зборах. А головне – дякувати Богу, не відчував свою травму. Форму й нині набираю. Думаю, що скоро матиму ті кондиції, які проглядалися влітку».

Також бразилець зауважив, що на всі 100% ще не готовий грати, але сподівається, що незабаром він відновиться: «Так, кондиції мої ще не ті, що в серпні. Тоді дуже добре все вдавалося. Але ж зрозумійте – я півроку не грав. Скоро відновлюся. Тим більше, що важкі суто психологічні дні позаду. Коли одужував, то дуже скучив за футболом. Але в Бразилії не на пляжах валявся чи вдома сидів. Щодня на фізіотерапію ходив, на процедури».

Окрім цього, Рамон Лопес згадав про гол, забитий київському «Динамо» влітку минулого року: «Я тоді відразу вирішив, що втікатиму на ворота Коваля, сам і битиму. Вийшло прорватися і забити. Шкода тільки, що це вже за рахунку 0:2 було. Можна було далі пробувати ламати оборону, але на початку другого тайму швидко пропустили втретє. Тому попри радість від того що забив киянам, емоції від матчу вийшли змазаними. У неділю нам знову грати з ними. То я не проти ще раз відзначитися»!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Леонід Показати IP 6 Березня 2013 19:24
Автора!!!! Лопес - гравець "Волині"!!!
ВВВ Показати IP 6 Березня 2013 21:16
Вичитайте текст. В заголовку "не проти" а "за Волинь". і в тексті купа помилок.
Вася Показати IP 6 Березня 2013 22:48
Шановні працівники ВН, скажіть, будь-ласка, хто з нас д..л після цієї новини?
Фонат Показати IP 6 Березня 2013 22:57
Не знаю, що вживав автор цієї публікації. Рамон Лопес гравець "Волині", а не "Динамо". В статті на офіційному сайті "Волині" все чітко написано.
Болельщик Показати IP 6 Березня 2013 23:32
"Півзахисник «Динамо» прокоментував наступну гру між цими командами." Рамон півзахисник "Динамо"? Що вже 8-Березня святкуєте?
! Показати IP 6 Березня 2013 23:58
ви шо?
Лопес Показати IP 7 Березня 2013 08:24
Я граю за Волинь, а не проти!!!
Антон Показати IP 7 Березня 2013 09:58
не може грати - копня в дупу!!!
Уболівальник Показати IP 7 Березня 2013 10:30
Чому не показуєте коментарів? Цензори ...! "Півзахисник «Динамо» прокоментував наступну гру між цими командами" Рамон півзахисник "Динамо" - проспись АФТОРЕ... Перестань святкувати 8 березня ще з учора!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus