USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Лучанин їде на чемпіонат світу з хокею

18 Січня 2013 17:26
Нападник ХК «Луцьк» їде на чемпіонат світу у складі збірної України.

Про це йдеться на сайті команди.

Так, 23 січня на льодових стадіонах Швеції стартує черговий чемпіонат світу з хокею з м'ячем (бенді).

Вперше в цих змаганнях візьме участь збірна Україна. Команда нашої держави виступатиме в групі В (підгрупа В), в якій її суперниками будуть збірні Естонії, Голландії та Японії.

Матчі групового турніру українські бендісти проведуть 24 - 25 січня. 24 січня в 12 годині за місцевим часом українці гратимуть з естонцями, того ж дня о 18 годині на них чекає поєдинок з голландцями, а в 9-й годині 25 січня наша збірна поміряється силами з японцями. Подальший графік ігор збірної України залежатиме від підсумкового місця в групі.

Загалом в чемпіонаті виступатимуть 14 збірних команд. В групі А (топ-дивізіон) гратимуть Швеція, Росія, Казахстан, Фінляндія, Білорусь та Норвегія. Після колового турніру чотири найкращих команди визначатимуть чемпіона та медалістів за олімпійською схемою. А ті, які посядуть 5-6 місця проведуть матч за виживання.

В групі В (підгрупа А) гратимуть Канада, Латвія, Угорщина та США. По закінченні групового турніру в групі В дві найгірші команди підгрупи В розіграють 13 місце на чемпіонаті. Дві кращі команди підгрупи В змагатимуться в серії плей-офф з командами підгрупи. Переможець отримає путівку в групу А на наступний сезон.

Приємно відзначити, що до заявки збірної України на чемпіонат вперше в історії волинського хокею потрапив нападник ХК «Луцьк», який, нагадаємо, працює головним тренером в ДЮХК «Спарта», Дмитро Цимбал.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 19 Січня 2013 12:24
Молодець. Приємно, що в нас є такі земляки. Успіхів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus