USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьк об’єднав майстрів давньогрецького бойового мистецтва та больових прийомів. Фото

30 Листопада 2019 15:09
Відкритий чемпіонат Луцька та Волинської області з панкратіону та грепплінгу стартував 30 листопада у спортивному залі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. На змагання зібралися більше сотні молодих спортсменів.

Чемпіонат розпочався із офіційних процедур – зважування та формування борцівських пар. Потому учасників привітав голова Федерації панкратіону та греппінгу Волинської області, головний тренер і засновник клубу «GARDA» Михайло Савчук.
Він побажав спортсменам вдалих виступів і нагадав, що змагання є черговим етапом підготовки до Чемпіонату України, який відбудеться у 2020 році. Також подякував усім партнерам спортивного свята, зокрема департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради та керівництву ліцею за чудовий зал.
Після традиційного шикування на державний прапор та виконання гімну розпочалися поєдинки, які відбуваються одночасно на двох татамі. Спортсменів поділили на категорії «діти», «юніори» та «дорослі». Приналежність до тієї чи іншої категорії впливає лише на тривалість раунду. Для дітей – 3 хвилини, юніорів – 4 хвилини, дорослих – 5 хв. Як правило, сутичка проходить за один раунд. Щодо іншого – відмінностей немає. Діти та дорослі змагаються за однаковими правилами.
Відзначимо, що, окрім бійців клубу «GARDA» - офіційного представника Федерації панкратіону та грепплінгу у Волинській області, у чемпіонаті беруть участь атлети клубів «Воїн», «Легіон» та гості з міста Олевськ (Житомирська область).
Фото Олександр Дурманенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus