USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька академія перемогла на всеукраїнській універсіаді

6 Липня 2017 18:31
Згідно з підсумками всеукраїнських студентських змагань, що проводяться один раз на два роки, Академія рекреаційних технологій і права, що представляла Луцьк, здобула І місце серед вищих навчальних закладів своєї категорії. Голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко вручив ректору Академії Андрію Сітовському кубок та диплом за І місце.

Про це повідомили у прес-службі Академії.

Так, спортивні освітяни України підбили підсумки ХІІІ літньої Універсіади України. У Києві у стінах Національного університету біоресурсів та природокористування відбулося урочисте закриття Універсіади та нагородження переможців.
З цієї нагоди в Академії рекреаційних технологій і права відбулася прес-конференція. Заступник голови обласної ради, заслужений тренер України Роман Карпюк зазначив, що завжди вірив у перемогу наших спортсменів, і саме кропітка, щоденна праця спортсменів та тренерів є результатом сьогоднішніх здобутків та нагород.

Начальник Волинського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Монахін повідомив, що такі вагомі здобутки спортсменів Академії сприяли тому, що Волинська область посіла ІІІ місце у своїй групі за підсумками ХІІІ літньої Універсіаді України. Також висловив щиру подяку очільникам Волині за фінансову підтримку спортсменів та керівництву Академії за популяризацію та розвиток спорту вищих досягнень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus