USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька «Волинь» відбирала майбутнє поповнення серед 7-річок

29 Вересня 2013 21:30
Свистки тренерів, підбадьорюючі вигуки батьків, емоції юних футболістів – так сьогодні пройшов заключний тур іспитів для прийому в дитячо-юнацьку футбольну школу «Волині». Тренери школи закінчили перегляд претендентів на включення до двох груп підготовки юних спортсменів не старших 2006 року народження (до 8 років). Повідомили у клубній прес-службі луцької команди.
Тести на фізичну готовність відбулися місяць назад. За їхніми результатами було визначено більше ста дітей, які мусили пройти й випробовування суто на футбольному полі. «Вже тоді я з колегами помітив кількох хлопчаків, які блискуче виконували фізичні вправи та нормативи. Дехто показував просто феноменальні здібності. Сьогодні ж хлопці демонстрували як вміють працювати із м’ячем, чи вміють правильно бігти, якою є їхня пластика», - розповідає старший тренер підготовки U-8 Микола Кльоц.
Відбір проводився у формі кількох поєдинків, за якими пильно стежили тренери ДЮФШ. Звісно, у цих матчах було більше емоцій та звичайного, хоч і трохи підзабутого дворового футболу, але вони дали наставникам всю необхідну інформацію.
«Пошук талантів у нашій школі не припиняється ніколи, а сьогодні ми помітили кількох дуже вправних хлопців», - підсумував Микола Кльоц.
У четвер стануть відомими прізвища зарахованих кандидатів, а вже у наступні вихідні відбудуться перші тренування двох новостворених груп підготовки. У них займатиметься 50 дітей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus