USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі енергетики привезли додому кубок зональних змагань із міні-футболу

17 Березня 2009 08:51
У ВАТ «Волиньобленерго» триває традиційний турнір із міні-футболу на кубок галузевої профспілки товариства. Чергові зональні змагання приймало селище Маневичі. Крім господарів змагань, свою футбольну майстерність тут демонстрували також енергетики з Ківерцівського, Любешівського, Рожищенського районів та міста Луцька, – 17 березня інформують «Волинські Новини».
 
Після перших двох матчів одразу визначилися лідери змагань – представники Рожищенського району та міста Луцька. За повідомленням прес-служби ВАТ «Волиньобленерго», рожищенські енергетики навіть встановили своєрідний рекорд турніру – вони змусили суперників більше двох десятків разів діставати м’ячі із сітки воріт.
 
Та традицію їхніх перемог в останній грі перервала сильна команда з Луцького району. Перемога 2:0 над рожищенцями, яку лучани буквально вирвали на останніх хвилинах матчу, і принесла їм омріяне «золото».  Переможені суперники з Рожища отримали «срібло».
 
Не пощастило цього разу господарям змагань – команді з Маневицького району. Не отримавши жодної перемоги та зігравши внічию з колегами з Любешова та Ківерець, вони у загальному заліку виявилися на четвертому місці. Їхнім сусідам-ківерчанам, на рахунку в яких одна «нічия» та одна перемога, дісталася «бронза». А енергетики з Любешівського району з результатом чотири поразки та одна «нічия» опинилися на останньому місці в турнірній таблиці.
 
Незабаром команда з луцька боротиметься за перемогу у фіналі турніру з міні-футболу на кубок галузевої профспілки ВАТ «Волиньобленерго».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus