USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі футболісти зіграли внічию у Полтаві

15 Серпня 2013 08:15
У Полтаві в матчі 4-го туру зустрічалися команди-сусіди у турнірній таблиці групи А серед 19-річних. «Волинь» тільки перші двадцять хвилин звикала до суперника (полтавської «Ворскли») та поволі входила в гру. До кінця тайму, а практично і до кінця матчу гості діяли гостріше в атаці. Про це повідомили у прес-службі волинського клубу.

В першій половині матчу свої нагоди змарнували Булига, якого вивів на ударну позицію пас Дудіка, а потім Ловинюк, який замикав простріл у штрафній.

Другий тайм почався із голу «ворсклян» зі стандарту. Малецький втратив гравця й Авраменко головою замкнув подачу з кутового – 1:0.

«Волинь» побігла відігруватися і почала створювати моменти один іншого небезпечніший. Ловинюк із штрафного перевірив міцність штанги, Бабій не забив після класної багатоходівки, удар Коломійця після пасу Мар`яна відбив голкіпер, а якби Малик був трохи точнішим, його гол із 30 метрів став би голом туру у чемпіонаті U-19…

Утім, хвилини збігали, а гості не відгрівалися. Сталося це на 93 хвилині матчу… Відзначимо вдалі заміни тренерів «Волині». Коломієць віддав на Прошака, який вивів у штрафну під кутом Панькевича й Владислав надіслав м’яча у дальній кут воріт – 1:1!

Відзначимо також хорошу гру Воробея у воротах «Волині», який ліквідував у другому таймі два виходи сам на сам, а також два незараховані голи «Волині». Рефері відмінив взяття воріт від Дудіка та Бабія.

Наступний матч юніори «Волині» проведуть 21 серпня у Луцьку проти аутсайдера змагань у групі А київського «Арсеналу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus