USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі школярі – найкращі у спортивних дворових змаганнях

21 Червня 2013 14:14
Кубок переможця у VI обласному фестивалі «Спорт для всіх – у кожному дворі» отримала команда з Луцька, друге місце посіла команда із села Хобултова, замкнула трійку призерів команда з Нововолинська № 2, - повідомили у прес-службі «Спорт для всіх».

У Володимирі-Волинському на майданчику зі штучним покриттям спортивно-оздоровчого комплексу «Олімп» Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» урочистим відкриттям розпочався VI обласний фестиваль «Спорт для всіх – у кожному дворі» серед клубів за місцем проживання в рамках Олімпійського дня.

До СОКу «Олімп» прибуло 80 дітей, які займаються у клубах за місцем проживання, щоб поборотись за Кубок переможця. Усі команди мали можливість продемонструвати свою чудову фізичну підготовленість та спортивні вміння у «Веселих стартах», дартсі, спортивній вікторині, перетягування линви та конкурсі малюнку на тему: «Спорт для всіх – у кожному дворі».
Звання переможця отримала команда з Луцька, друге місце посіла команда із села Хобултова, замкнула трійку призерів команда з Нововолинська № 2.

У змаганнях «Веселі старти»: І місце –Нововолинськ № 2, ІІ місце – Луцьк, ІІІ місце –Володимир-Волинський № 1; «Дарст»: І місце – Луцьк, ІІ місце –Устилуг, ІІІ місце –Хобултова; «Перетягування линви»: І місце – Нововолинськ №1, ІІ місце – Хобултова, ІІІ місце – Луцьк; «Спортивна вікторина»: І місце – Хобултова, ІІ місце – Луцьк, ІІІ місце – Берестечко.

Свої творчі здібності показали у конкурсі малюнку на тему: «Спорт для всіх – у кожному дворі»: І місце – Дарина Туровчик із Володимира-Волинського, ІІ місце – Соломія Войтюк із Хобултова, ІІІ місце – Вікторія Мизовець із Володимира-Волинського.

Усі учасники команд отримали солодкі заохочувальні призи від торгової марки «Yarych, переможці та призери Фестивалю були нагороджені кубками, грамотами, дипломами, та медалями від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus