USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі спортсмени привезли бронзу з чемпіонату світу

29 Жовтня 2010 17:09
Двоє лучан – Анатолій Гречко та його син Вадим – взяли участь у восьмому чемпіонаті світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору, який проходив 19-23 жовтня у турецькому місті Кахраманмараш.
Це був наймасовіший чемпіонат світу. Сюди з’їхалася рекордна кількість учасників з різних куточків планети, повідомляє «СіД».
Збірна України посіла третє командне місце як серед жінок, так і серед чоловіків.
Лучани Анатолій Гречко та його син Вадим тренуються атлети під керівництвом заслуженого тренера України Олега Хом’яка.
Вадим, який нині є студентом факультету фізичної реабілітації Луцького інституту розвитку людини університету «Україна», посів третє місце у ваговій категорії до 75 кг з сумою триборства 610 кг та встановив світовий рекорд у присіданні зі штангою – 242,5 кг.
Цікаво, що власна вага спортсмена – лише 71 кілограм. Також Вадим виборов бронзову нагороду в абсолютній першості серед юніорів, встановивши три світові рекорди у своїй віковій групі.
Анатолій Гречко став третім з пауерліфтингу та з жиму лежачи. Виступаючий після серйозної травми спини, він поступився лишень двом представникам Ірану.
А в абсолютній першості серед ветеранів він піднявся на другу сходинку п’єдесталу, встановивши три світові рекорди.
Наразі спортсмени готуються до всесвітніх ігор, які відбудуться у квітні 2011 року в турецькій Анталії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клим Савур Показати IP 30 Жовтня 2010 07:26
Вітаю! Мо-ло-дці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus