USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Любомльські самбоїсти найкращі в області

22 Грудня 2008 14:45
Блискучим виступом порадувала збірна  Любомльського району на обласній першості з боротьби самбо в рамках спартакіади «Волинь спортивна-2008», яка нещодавно проходила в Луцьку. Про це 22 грудня повідомляють «Волинські Новини». 
Як інформує , юні спортсмени посіли перше загальнокомандне місце, набравши майже удвічі більше очок, аніж найближчий переслідувач. Вражає також кількість призових місць, які здобули любомльчани у своїх вагових категоріях: 4 третіх, 6 других і аж 7 перших.
Треті призові місця здобули Богдана Демчук, Роман Березок, Максим Федін, Олександр Хмілярук. Другі місця – за Михайлом Склянчуком, Богданом Пархомуком, Віталієм Поземюком, Василем Стернічуком, Богданом Шнайдером та Мар'яною Чуйко.
А переможцями у своїх категоріях стали Дарія Старовойтова, Ірина Кушнірук, Олександр Ткачук, Іван Різенко, Андрій Савич, Юрій Гусєв та Іван Самолюк. Готували спортсменів тренери Олексій Чунь, Олег Максимович та Ніна Салуха.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus