USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Матч «Волинь» ‒ «Ворскла» не транслюватимуть

19 Липня 2012 11:19
Українські глядачі не зможуть переглянути матч 2-го туру Української Премʼєр-Ліги між луцькою «Волинню» та полтавською «Ворсклою».

Про це повідомляє ТелеПростір.

За інформацією видання, яке посилається на власні джерела на каналі «2+2», головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко відмовився переносити початок матчу на інший час. Керівництво клубу його рішення також підтримало.

Це у коментарі «ВН» підтвердив прес-аташе ФК «Волинь» Юрій Конкевич. Зокрема, він зазначив, що велися довгі переговори щодо трансляції матчу і можливості перенесення його, які, врешті-решт, зайшли у глухий кут.

Нагадаємо, матч в Луцьку розпочнеться о 19:00. Однак о 19:30 в Києві розпочнеться гра між «Арсеналом» і «Динамо», яку буде транслювати «2+2».

Канал «2+2» пропонував лучанам перенести гру на понеділок, однак «Волинь» категорично відмовилась прийняти пропозицію телевізійників. Як зазначив Юрій Конкевич, у клубі керувалися тим, що неділя ‒ зручніший день для вболівальників.

При цьому, як повідомляється, в перерві матчу «Арсенал» ‒ «Динамо», який розпочнеться о 19:30, глядачам «2+2» запропонують пʼятихвилинний огляд першого тайму поєдинку «Волинь» ‒ «Ворскла», який розпочнеться практично одночасно з київським дербі.

«Для цього ми залучимо необхідну техніку на стадіоні в Луцьку. Зробимо нарізку моментів з першого тайму, а вже в програмі «ПроФутбол», яка вийде по закінченню матчу в Києві, розкажемо про всі події матчу «Волинь» ‒ «Ворскла», ‒ повідомил на «2+2».

При цьому інші домашні матчі луцької команди, як і раніше, будуть транслюватись на «2+2».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Толік Показати IP 19 Липня 2012 12:26
Було б що транслювати. Чергові спроби бездарів навчитися грати у футбол. Навіть не смішно.
зaгрeб до Толік Показати IP 19 Липня 2012 14:04
Нeнрaвитсa смотри кaнaл Усaдьбa.
фан до Толік Показати IP 19 Липня 2012 21:32
толік іди лєсом. "Волинь" - тільки вперед, тільки до перемоги. Ти був хоч раз на стадіоні, ти відчув цей драйв і емоції??? Ти просто по життю компютерний червяк так що сиди вдома і души прищі, ти фан не волинської команди (будь-якої, хоч з шахів, щоб не образити нікого). ВОЛИНЬ - МИ ВІРИМО В ТЕБЕ!!!
Дерек Чісора Показати IP 19 Липня 2012 14:52
Яка різниця як вони грають? Питання в тому що не йдуть на поступки щоб порадувати телеглядачів. Якби якийсь канал не показав в турі матч за участю наших лідерів, його б гендиректора по судах затаскали добряче. А тут *наплюватєльськоє отношеніє*...
Fan-fan Показати IP 19 Липня 2012 16:56
Скажите спасибо ПФЛ, что так календарь составляют!
fcdk Показати IP 19 Липня 2012 21:27
Враховуючи позицію ФК «Волинь» щодо встановлення часу початку матчів та програмну сітку телеканалу «2+2», була відсутня пряма телетрансляція зустрічі 2-го туру Епіцентр Чемпіонату України між командами «Волинь» та «Ворскла». Коли з’явилася можливість організувати на телеканалі «2+2» он-лайн-показ першого тайму, Дирекція Прем’єр-ліги, враховуючи інтерес широкого кола вболівальників, задовольнила клопотання «Волині» про перенесення часу початку матчу на 18:45.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus