USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мені соромно, – Кварцяний про гру з «Динамо». ВІДЕО

16 Травня 2011 09:10
У матчі 29-го туру 15 травня луцька «Волинь» програла у київського «Динамо» з рахунком 5:1.
«Ми не змогли протистояти «Динамо», – сказав головний тренер «волинян» Віталій Кварцяний на післяматчевій прес-конференції. – Поступалися у швидкості, не встигали контролювати переміщення ні без м'яча, ні з м'ячем. Супернику вдалося заплутати команду, мої підопічні не дотримувалися ігрової дисципліни».
«За складом я помилився в одному-двох гравців «Динамо», – вважає Кварцяний. – Дав завдання хлопцям, кому з ким грати, але вони не зрозуміли тактичної розстановки, повільно працювали з м'ячем, дуже довго думали. Словом, поступилися в усіх футбольних компонентах. Тому мені дуже соромно за мою команду, так грати не можна».
На думку тренера, у матчі з такою класною командою, як «Динамо», можна було спробувати імпровізувати, проявити себе, не сковувати свої дії, а розкритися.
«Хай би ми програли 10:3, але зберегли мобільність, дистанційну та стартову швидкість. Добре ще, що «Динамо» забило нам мало м'ячів. Я в команді не перший рік, були у нас й більш важкі поразки, але видно, така у нас доля – терпіти й думати про майбутнє», – додав Віталій Кварцяний.
(Відео – із сайту Чемпіон.)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
:) Показати IP 16 Травня 2011 12:56
Та не переживайте - порвемо їх в наступну суботу в Луцьку :)
Я Показати IP 17 Травня 2011 15:00
Надоїло дивитись мені на нашу команду, шо за гра.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus