USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Молоді дублі «Волині» програли двічі підряд

2 Червня 2013 14:00
Ігри передостаннього туру чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України відбулися учора, 1-ого червня, - пише сайт ФК «Волинь».

Команди ДЮФШ «Волинь» зустрічалися у ньому із лідерами змагань у всіх вікових групах – командами «BRW-Вік» з Володимира-Волинського.

У Луцьку U-17 та U-15 грали на стадіоні ДЮФШ «Волинь», що на вулиці Дубнівській.

Сімнадцять
Команда Миколи Кльоца знайшла у собі сили відігратися після пропущеного на старті матчу голу й в другому таймі повністю переграла суперника. Однак Волині» забити переможний гол не вдалося, бо автор першого м’яча у ворота BRW - Артем Кулина - примудрився за три хвилини схопити два попередження. Відтак, 20 останніх хвилин матчу «Волинь» U-17 грала у меншості. У результаті – бойова нічия 1:1.

Шістнадцять
Виїзний матч U-16 (тренер Ярослав Комзюк) проти BRW-ВіК важко занести до провальних, адже тільки у перші десять хвилин гри господарі переважали гостей й зуміли відкрити рахунок. Утім, решту частину ігрового часу «волиняни» провели дуже активно, створили низку гольових моментів. Зокрема, одного разу м’яч, здавалося б, перетнув лінію воріт, але арбітр на центр поля не вказав. В результаті – поразка лучан 1:0.

П'ятнадцять
А от U-15 пропустила в Луцьку від володимир-волинців відразу чотири голи, забивши у відповідь лише двічі – 2:4.

Чотирнадцять
Для команди Володимира Мозолюка U-14 матч розпочався дуже вдало – гості повели в рахунку 1:0. Але в другому таймі більш потужніші та вищі зростом володимир-волинці перехилили шальки терезів на свою користь – 1:2.

Останній тур – також випробовування для команд «Волині». Усі чотири дружини поміряються силами із львівським УФК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus