USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодіжка «Волині» їде в Полтаву за черговою перемогою

19 Листопада 2013 13:17
Луцька «Волинь» U-19 сьогодні вирушила до Полтави на матч 3-го туру проти місцевої «Ворскли», який відбудеться у середу, 20 листопада, на стадіоні «Лтава». Початок гри о 13.00.
Команда Ярослава Комзюка гратиме поєдинок в статусі лідера змагань 2-ої групи чемпіонату U-19, адже у попередніх двох домашніх матчах «Волинь» двічі важко, проте перемогла: 2:1 «Говерлу» та 3:2 «Таврію», - повідомляє клубна прес-служба лучан.
Нагадаємо, що в матчах першого етапу змагань цього сезону U-19 лучани на виїзді зіграли у бойову нічию 1:1, а вдома впевнено виграли в підопічних Олександра Омельчука 2:0.
«Ворскла» невдало розпочала другий етап змагань, зігравши унічию 1:1 вдома із «Севастополем» та програвши на виїзді «Зорі» 0:3, тому прагнутиме виправитися у домашньому матчі.
Кадрові втрати команди Ярослава Комзюка – це лівий захисник Назар Мельничук, вилучений у матчі із «Таврією». У «Ворскли» через дискваліфікацію не зможе зіграти Микита Зубко.
У статусі одного з лідерів бомбардирської гонки їде до Полтави нападник «Волині» Артем Форсюк, який у двох матчах другого етапу забивав двічі.
Комітет арбітрів призначив на гру таку суддівську бригаду: арбітр Є.Яковлєв (Київ), асистенти арбітра: Д. Сердюк (Полтавська обл.), Ю. Вишневський (Київ), делегат та інспектор ФФУ С. Макаренко (Запоріжжя).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus